Charlie Sheen palaa televisioon – aiheutti jättitappiot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen on ollut viime päivät tiiviisti otsikoissa juhlintansa takia, sillä hän järjesti äskettäin 36 tuntia kestäneet huumejuhlat kotonaan Los Angelesissa. Bileet päättyivät lopulta sairaalareissuun ambulanssilla. Nyt on saatu lisätietoja miehen televisiouran jatkumisesta.

Muutama päivä sitten Entertainment Weekly uutisoi, että Charlie Sheen olisi saamassa mahdollisesti potkut huippusuositusta Miehen puolikkaat -televisiosarjastaan. Sheen on maailman parhaiten palkattu näyttelijä, sillä tähden palkkapussi kasvaa kahdella miljoonalla dollarilla jokaisesta jaksosta. Nyt potkuhuhut on kiistetty, kun Sheenin kerrotaan palaavan suosikkisarjansa kuvauksiin jo helmikuun aikana.

TMZ-julkaisu kertoo, että tuotantotiimiä lähellä olevien lähteiden mukaan Sheen olisi palaamassa kuvauspaikalle, kun näyttelijä pääsee vieroitushoidosta kolmen – neljän viikon kuluttua. Televisiosarjan tuotanto on ollut keskeytettynä päätähden henkilökohtaisten ongelmien takia. Tauon takia kaksi jaksoa on jo jäänyt välistä, joten huumesekoilu on tuottanut miljoonatappiot. Esimerkiksi Warnerin kanssa tehty 250 miljoonan dollarin sopimus on ollut katkolla. Samalla 300 freelanceria on jäänyt ilman kuukausittaista palkkaansa.