Demi Moorella yhä huipputimmi bikinivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Demi Moore on tullut aviomiehensä Ashton Kutcherin ohella tutuksi muiden muassa vuoden 2003 Charlien Enkelit: Kurvit suoriksi -elokuvasta. Viimeisin Mooren tähdittämä elokuva oli nimeltään Bunraku. Naiselta on luvassa kolme uutta elokuvaa vielä tämän vuoden aikana. Elokuvat ovat nimeltään Margin Call, LOL ja Another Happy Day

Nyt Demi on ikuistettu lomailemassa Brasiliassa yhdessä Ashtonin ja tyttärensä Tallulahin kanssa. Perhe nautti etelän auringosta Rio De Janeirossa, josta matka jatkuu seuraavaksi Sao Pauloon. Siellä Ashton esiintyy muotinäytöksessä yhdessä supermalli Gisele Bundchenin kanssa.

Viime viikolla Demi Moore ikuistettiin hyväntuulisena New Yorkissa vierailemassa David Lettermanin televisio-ohjelmassa. Solakka Moore oli pukeutunut näyttävään violettiin pikkumekkoon. Kerroimme taannoin, kuinka Demi Moore seurasi kumppaninsa Ashton Kutcherin No Strings Attached -elokuvan kuvauksia suurella innolla. Valitettavasti kaunotar erehtyi pariin otteeseen halailemaan kuvauksissa väärää miestä. Moore halaili näyttelijä Colin Owensia, sillä mies näytti takaapäin katsottuna aivan samalta kuin Kutcher.