Emmanuelle Chriqui paljastavissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla järjestetään vuosittain eri medioiden toimesta lukuisia äänestyksiä maailman seksikkäimmän naisen tittelistä. Viime vuonna Askmen.com -sivuston lukijoiden mielestä maailman seksikkäin nainen oli televisiotähti Emmanuelle Chriqui.

Useista elokuvista ja televisiosarjoista tuttu Emmanuelle Chriqui nähtiin uudenvuodenaattona juhlimassa Las Vegasissa järjestetyissä Cosmopolitan-lehden bileissä läpinäkyvässä paidassa. Asuvalinta ei ollut hänelle kovin harvinainen, sillä Emmanuelle on totuttu näkemään rohkeissa asuissa. Nyt niitä saadaan ihastella kuvagalleriassa, johon on koottu neitokaisen näyttävimpiä kuvia.

33-vuotias Emmanuelle Chriqui äänestettiin taannoin Maxim-lehdessä maailman seksikkäimpien naisten listan sijalle 37., mutta Askmen.com -julkaisun lukijoiden mukaan hän oli vuoden 2010 seksikkäin. Ensimmäisen julkisen roolinsa hän teki kymmenvuotiaana hampurilaisketjun televisiomainoksessa. Sittemmin ura on johtanut televisioon, valkokankaalle ja mallikuviin lehtien sivuille. Chriqui on nähty muiden muassa Entourage-sarjassa sekä Georgia ja Zohan -elokuvissa.