Hella W viikon katsotuin elokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juha Wuolijoen ohjaama kotimainen Hella W -elokuva on noussut viikon katsotuimmaksi elokuvaksi Suomessa. Elokuvateattereissa 28. tammikuuta ensi-iltansa saanut Hella Wuolijoen elämästä kertova elokuva on kerännyt nyt yhteensä yli 26.500 katsojaa.

– Hella Wuolijoki oli mahtinainen omana aikanaan ja ottaa nyt paikkansa myös elokuvan kautta. Hella W:n katsojamenestyksestä nähdään että Suomessa on yhä tilausta kansallisille tarinoille, sanoo Peter Toiviainen levitysyhtiö Sandrew Metronome Distribution Finlandista.

Outi Nyytäjän käsikirjoitukseen perustuva Hella W on ensimmäinen suomalainen suurnaiselokuva. Palkitun ohjaajan Juha Wuolijoen edellinen elokuva, yli 120 maahan myyty Joulutarina, on kautta aikain laajimmalle levinnyt kotimainen elokuva. Joulutarinan on nähnyt elokuvateattereissa yli miljoona katsojaa kautta maailman. Molemmat elokuvat tuottanut Snapper Films Oy tuo seuraavaksi valkokankaille Timo Parvelan huippusuosittuihin Ella ja kaverit -kirjoihin perustuvan koko perheen elokuvan.