Holly Madison mainostaa ruotsalaista vodkaa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä ja lehden perustajan Hugh Hefnerin entisenä tyttöystävänä tunnetuksi tullut Holly Madison on nykyisin yksi Las Vegasin seuratuimpia julkkistähtiä. Povipommi lukeutuukin lähes jokaisen kynnelle kykenevän julkkisjuhlan kutsuvieraslistalle.

Viime vuoden loppupuolen Holly Madison vietti hiljaiseloa kohuotsikoista, mutta hänet ikuistettiin poseeraamassa Oktoberfest-teemaisena tarjoilijana. Nyt Holly on jälleen kiinnitetty mainoskampanjaan, kun hän poseeraa Yhdysvalloissa erittäin suositun ruotsalaisen Svedka-vodkamerkin mainoksissa. Asuksi on tietenkin valittu bikinit, joista kaiken lisäksi näkyy tällä kertaa myös läpi.

Holly Madison Svedka

31-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.