Hollywoodin kymmenen seksikkäintä äitiä listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin viihdemaailmassa nuorekkuus ja hoikkuus ovat tärkeimpiä kauneuden muotoja, sillä sisäisellä kauneudella ei raadollisessa ja glamouria tihkuvassa maailmassa ole juuri merkitystä. Raskaus vie naistähdiltä työmahdollisuudet pitkäksi aikaa, joten suurin osa yrittää saavuttaa unelmamitat mahdollisimman nopeasti synnytyksen jälkeen.

Monet huippumalleista ovat saavuttaneet nollakoon jo kaksi – kolme kuukautta synnytyksestä. Nyt amerikkalainen verkkosivusto on listannut Hollywoodin kymmenen seksikkäintä äitiä. Listalle on rankattu mukaan pian uuden levynsä julkaiseva kahden lapsen supertähti-äiti Britney Spears sekä varsin nuorekkaana säilynyt Demi Moore.

Seksikkäimpien Hollywood-äitien listalle mahtuvat lisäksi myös Brooke Burke, Victoria Beckham ja Faith Hill. Kymmenen joukossa ovat heidän lisäkseen mukana myös Halle Berry, Heidi Klum, Reese Witherspoon, Gwen Stefani ja Jessica Alba. Listalta puuttuu jostain syystä sankka joukko Hollywoodissa nykyisin vaikuttavia supermalleja, jotka ovat edelleen myös viihdelehtien otsikoissa päivittäin.