Hollywoodin teinipari ei kommentoi seurusteluaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen laulaja Justin Bieber on tällä hetkellä maailman suosituin teinitähti, ja hänen miljoonat faninsa suorastaan palvovat häntä. Samaan aikaan hänen taustavoimansa takovat rahaa musiikilla ja lukuisilla oheistuotteilla. Fanit ovat kuitenkin parhaillaan huolissaan idolinsa seurustelusta.

Kaksi vuotta vanhemman kollegansa, Selena Gomezin, kanssa nykyisin mitä ilmeisimmin seurusteleva Justin Bieber on tyytynyt kommentoimaan suhdettaan julkisuudessa vain ystävyydeksi. Nyt Selena Gomez on ollut espanjalaisen El Paradiario -lehden haastattelussa, mutta hänkään ei suostunut vahvistamaan ”julkista salaisuutta” seurustelustaan. Sen sijaan hän hihitteli ja tyytyi toteamaan olevansa ”ihanan pojan” kanssa ”erittäin hyvä ystävä”.

Julkisuudessa on kuitenkin nähty viime viikkoina runsaasti kuvamateriaalia, jonka perusteella kyseessä on jotain aivan muuta kuin ystävyys. Teinipari on nähty suutelemassa, halailemassa, taputtelemassa toisiaan takapuolelle ja istumassa sylikkäin kotibileissä. Justiniin ihastuneet miljoonat fanit toivovat kuitenkin, että kyse ei olisi seurustelusta. Justin nähdään pian valkokankaalla uransa alkuvaiheista kertovassa dokumentaarisen Never Say Never -elokuvan tähtenä.