Justin Timberlake pokasi seksikkään vastanäyttelijänsä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähtenä tunnetuksi tullut Justin Timberlake on saanut näyttelijäuransa hyvään vauhtiin, mikä on kuitenkin suututtanut hänen faninsa. He haluavat nimittäin idolinsa palaavan musiikkiuralle. The Social Network -elokuvassa äskettäin nähty Timberlake tähdittää pian Friends with Benefits -elokuvaa yhdessä Mila Kunisin kanssa.

Timberlake elää nykyisin on-off -suhteessa Jessica Bielin kanssa. Nyt hänet on kuitenkin yhdistetty romanttisessa mielessä Kunisiin, sillä People-lehti kertoo parin viihtyneen erittäin hyvin yhdessä. Lehden mukaan pari oli läheisissä tunnelmissa Screen Actors Guild Awards -gaalan jatkobileissä ja edelleen seuraavana päivänä järjestetyissä toisissa julkkisjuhlissa. Äskettäin Mila Kunis paljasti, että elokuvan seksikohtaukset olivat harvinaisen noloja.

– Se oli todella epämiellyttävää. Me jouduimme kuvaamaan seksikohtauksia kahden viikon ajan. Siellä oli koko ajan 150 kuvausryhmän miestä katsomassa vierestä meidän ”paikkojamme”. Se oli niin väärin, Mila Kunis valitteli.

Justin Timberlake on kerännyt kriitikoilta kehuja roolistaan The Social Network -elokuvassa. Tulevaisuudessa hänet tullaan näkemään muiden muassa elokuvissa Now, Bad Teacher ja Friends With Benefits. Äänensä hän antoi taannoin Yogi Bear -elokuvassa olevalle Boo Boolle.

70’s Show -komediasarjasta tuttu 27-vuotias näyttelijä Mila Kunis on palannut parin vuoden aikana viihdemaailman kuumimpien tähtien joukkoon. Parhaillaan hänet nähdään elokuvassa Black Swan. Hän erosi vuodenvaihteessa Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Taannoin Kunis kertoi varttuneensa homoseksuaalien miesten kanssa ja siksi luulleensa lapsena itsekin, että hän on poika tytön ruumiissa.