MTV3: Kimi Räikkönen kiidätettiin sairaalaan – tiimi ei kommentoi

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV3 uutisoi tänään, että suomalainen rallikuljettaja Kimi Räikkönen on kiidätetty sairaalaan, jossa hän vietti julkaisun saamien tietojen mukaan keskiviikon ja torstain välisen yön. Syynä sairaalareissuun oli ärhäkkä vatsatauti tai ruokamyrkytys.

Räikkösen tiimi ei ole ollut halukas kommentoimaan tapausta tarkemmin, mutta urheilutähden asioita Suomessa hoitava Riku Kuvaja vahvisti kuitenkin lehtitiedot oikeiksi. Ensi viikolla Citroen-tallissa nykyisin ajavan Räikköisen on määrä pyörittää rattia Ruotsin rallissa, eikä sairastuminen Kuvajan mukaan vaikuta lainkaan suunnitelmiin.

Kimi Räikkönen on viettänyt alkuvuoden poissa julkisuudesta, sillä hänen isänsä menehtyi traagisesti viime vuoden lopulla. Räikkösen oli määrä palata julkisuuteen eilen torstaina motocross-tallinsa tiedotustilaisuudessa, mutta sairastumisen takia hänen osallistumisensa tapahtumaan jouduttiin perumaan. Motocross-tallin perustaminen MM-sarjaan on ollut Räikkösen lapsuuden unelma, joka on nyt toteutunut.