Megan Fox julkaisi söpöt lapsuuskuvansa Facebookissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tuttu kaunotar nähtiin vuodenvaihteessa viettämässä lomaansa Havaijilla yhdessä aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa. Sittemmin hän on ehtinyt jo poseerata yläosattomissa Armanin alusvaatemalliston mainoskampanjassa. Nyt arkistoista on löytynyt hellyttävää kuvamateriaalia.

Megan Fox julkaisi nimittäin oman lapsuuskuvansa viime sunnuntaina Facebook-profiilissaan. Kuvassa hänet nähdään poseeraamassa kameralle söpössä nallepaidassa. Fox itse kirjoitti kuvatekstiin näyttävänsä kuvassa aivan miestähti Steve Buscemiltä. Katso kuvat alta. Parhaillaan Fox valmistautuu The Crossing -elokuvansa kuvauksiin.

24-vuotias Megan Fox oli viime vuonna otsikoissa, kun hän paljasti kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa. Tänä syksynä hän viimein vahvisti olevansa biseksuaali. Leffakaunotar kuitenkin lisäsi, ettei hän voisi harrastaa seksiä toisten biseksuaalien naisten kanssa, vaan ainoastaan lesbojen kanssa.

– Ei ole epäilystäkään ettenkö minä olisi biseksuaali, mutta olen myös tekopyhä. En koskaan menisi treffeille biseksuaalin tytön kanssa, koska se tarkoittaisi että hän olisi maannut myös miesten kanssa, ja miehet ovat niin likaisia. En halua harrastaa seksiä naisen kanssa joka on ollut sängyssä miehen kanssa, Megan Fox kertoi Esquire-lehdelle.

Megan Fox lapsena

Megan Fox lapsena