Mercede ”Sadie” Johnson riisuu kaiken Playboyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnuorukainen Levi Johnston tuli pari vuotta sitten tunnetuksi, kun hän saattoi silloisen Yhdysvaltojen varapresidenttiehdokkaan Sarah Palinin teinityttären Bristolin raskaaksi kesken kiivaimman vaalitaistelun. Palin ei päässyt Valkoiseen taloon, ja sittemmin hänestä on tullut varsinainen hylkiöpoliitikko. Johnston on kuitenkin yhä otsikoissa.

20-vuotias Levi Johnston poseerasi vuonna 2009 vähäpukeisena Playgirl-lehdessä, ja nyt hänen 18-vuotias pikkusiskonsa Mercede ”Sadie” Johnson on tekemässä saman Playboy-lehdessä. RumorFix-julkaisun mukaan teinityttö on lupautunut poseeraamaan lehdessä täysin alastomana toisin kuin hänen veljensä aikoinaan.

Mercede on ollut otsikoissa viime aikoina myös bloginsa suhteen, sillä hän on hyökännyt useita kertoja avoimesti poliitikkoperhettä vastaan. Perhe on kiistänyt kaikki syytökset, mutta blogi on samalla saanut suurta huomiota lehdistössä. Viime elokuussa Levi Johnston ilmoitti hakevansa Alaskassa sijaitsevan Wasilian kaupungin pormestariksi. Vaalit järjestetään kuluvan vuoden lokakuussa.