Näin kävisi jos seksille olisi oma iPhone-sovellus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhteisöpalvelut ovat yleistyneet viime vuosina kulovalkean tavoin ja muuttaneet samalla ihmisten välistä kommunikaatiota huimasti erityisesti paikkatietoon liittyen. Miljoonat älypuhelinten käyttäjät päivittävätkin nykyisin sijaintinsa muiden saataville tunti tunnilta.

Yksi suosituimmista ohjelmista tähän on Foursquare, joka näyttää kavereiden sijainnin myös kartalla. Sijainnin ilmoittamisten perusteella käyttäjät saavat myös pisteitä ja palkintoja. Yksittäisiin paikkoihin, kuten kahviloihin tai kauppoihin, eniten sisäänkirjautuneet nimitetään paikan pormestariksi.

Fucksquare

Nyt verkossa on kehitelty ajatusta siitä millainen voisi olla Foursquare-ohjelman seksiversio Fucksquare – mikäli sellainen olisi olemassa. Pahoittelemme jo etukäteen, että video voi avautua hiukan huonosti ihmisille, jotka eivät ole käyttäneet Foursquare-sovellusta.