Näin käy kun auton ovi jää auki lumimyrskyssä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kulunut talvi on ollut harvinaisen luminen Suomen lisäksi myös muualla Keski- ja Pohjois-Euroopan alueella ja Britanniassa. Sama on toistunut myös rapakon takana Yhdysvalloissa, jossa talven pahin lumimyrsky iski vasta tällä viikolla. Myräkkä on tuonut mukanaan monenlaisia ongelmia.

Toissapäivänä Chicagossa moottoritie kirjaimellisesti hautautui autoineen lumeen, kun raju lumimyrsky iski alueelle ja tielle kertyi lähes puolentoista metrin lumikerros. Kuljettajat ja matkustajat saatiin onneksi evakuoitua, mutta tielle jäi huimat 519 autoa. Nyt autojen omistajia paikallistetaan verkkopalvelun kautta, mutta luvassa on pitkä urakka.

Amerikkalaisissa verkkopalveluissa on nyt julkaistu lohduttomia valokuvia lumimyrskyn, eli Snowpocalypsen, seurauksista. Joku epäonninen oli myrskyä paetessaan tullut jättäneeksi autonsa oven auki, ja sen seurauksena ajoneuvo oli täyttynyt lumesta. Lue lisää ja katso kuvat tästä.