Omaisuutensa myynyt jäi ilman rahoja – Thaimaan matka vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisen parin viikon ajan Suomessa on uutisoitu jo useaan kertaan Ville Syväniemen tempauksesta myydä koko omaisuutensa Suomessa ja muuttaa Thaimaahan. Nyt suunnitelmassa on tullut mutkia matkaan.

Syväniemi kertoi tänään Korkojen kera -keskusteluohjelman haastattelussa, että hän sai 44.000 euron tarjouksen koko omaisuudestaan. Tuolloin tilanne näytti vielä varsin hyvältä, mutta nyt mies paljasti ikävän yllätyskäänteen. Hän ei ole nimittäin saanut rahojaan ja ostaja on kateissa. Näin ollen koko projekti on vaakalaudalla. Nettihuutokaupan tarjoukset ovat sitovia, mutta suoralta kädeltä mies ei halua oikeuteen mennä.

– En mä tiedä. Mahdollisesti. Sehän venähtää varmaan vuodella, jos oikeusteitse lähtee kattelemaan, Syväniemi kertoi.

Myös miehen perhetilannetta on seurattu mediassa tiiviisti, sillä hän ei ollut kertonut erikoisesta tempauksestaan lainkaan puolisolleen. Tilanne on silläkin rintamalla elänyt kovasti, eikä lopputuloksesta ole vieläkään varmuutta.

– Vaikea kysymys. Kyllä me löydettiin jonkinlainen kultainen keskitie, että oltaisiin vähäksi aikaa menty katteleen, mutta nyt näytää taas pahalta, Syväniemi paljasti.