Paavo Väyrynen: ”Minä en ole mikään alfauros, vaan pikemminkin B-mies”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maikkarin tuoreessa Korkojen kera -keskusteluohjelmassa oli tänään vieraana veteraanipoliitikko Paavo Väyrynen. Kokenut poliittinen mediapelaaja kertoi avoimesti olevansa ulkoministeri Alexander Stubbille kateellinen tämän medianhallinnasta.

– Suomessa ei ole ketään joka… Ei edes Sauli Niinistö vedä hänelle vertoja. Mä olen kateellinen hänelle siitä, että hän saa kaikki viestinsä haluamallaan tavalla läpi mediassa. Ja minun kannaltani tilanne on se, että yleensä en saa minkäänlaista julkisuutta, Paavo Väyrynen kertoi Korkojen kera -ohjelmassa.

Lisäksi Vappu Pimiä ja Jenni Pääskysaari tiedustelivat Väyryseltä onko tämä mahdollisesti kateellinen Stubbille myös siksi, että tämä on vienyt veteraanipoliitikon paikan eduskunnan alfauroksena.

– En minä ole mikään alfauros. Mä olen pikemminkin B-mies, Väyrynen vastasi.

– Mitäs tästä pitäisi päätellä? Pääskysaari pohti poliitikon vastausta.