Räppärin ökybileet – miljoonan dollarin setelisade

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Sean Combs, eli Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, lukeutuu maailman menestyneimpiin artisteihin. Artisti oli vastikään otsikoissa, kun eräs nainen syyttää häntä vuoden 2001 terrori-iskuista. Nyt hittiartisti on jakanut huiman määrän käteistä synttärijuhlissa.

Sean ”Diddy” Combs oli äskettäin mukana ystävänsä Rick Rossin synttärijuhlilla, jossa hän olikin yllättäen synttärisankaria suositumpi henkilö. Syy oli tosin rahassa, sillä Diddy jakoi juhlavieraille miljoona dollaria käteisellä. Rossin 35-vuotisjuhlat järjestettiin perjantaina Miamissa, Floridassa.

Maailman rikkaimpiin hiphop-tähtiin lukeutuva Combs halusi jakaa hieman omaisuudestaan juhlavieraiden kesken, joten hän heitti miljoonan dollarin edestä setelinippuja vieraiden sekaan. Mukana juhlissa olivat myös muiden muassa Pharrell Williams ja Busta Rhymes, mutta tarina ei kerro saivatko he osansa Diddyn rahoista.

Sean ”P. Diddy” John Combs on 41-vuotias artisti, levytuottaja, muotisuunnittelija ja näyttelijä. Hän on myynyt maailmanlaajuisesti noin 10 miljoonaa albumia. Uusin studioalbumi Last Train to Paris julkaistiin joulukuussa 2010. P. Diddy nähtiin konsertoimassa Suomessa vuonna 2007 Helsingin Hartwall-areenalla yhdessä Snoop Doggin kanssa. Viime kesänä Combs nähtiin elokuvassa Get Him to the Greek.