Conan O’Brien yllätti Jenniferin Anistonin housut kintuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jennifer Anistonin ura on ollut viime vuosina laskusuunnassa. Näyttelijättären elokuvat eivät ole saaneet kriitikoilta juuri ylistystä. Parhaillaan Aniston onkin ehdolla Vuoden surkeimman naispääosan palkinnon, eli Razzie-pystin, saajaksi The Bounty Hunter -roolistaan.

Nyt suosittu televisioisäntä Conan O’Brien on paljastanut kuvauspaikalla sattuneen nolon tilanteen. Tiistai-iltana hän nimittäin yllätti Jenniferin pukuhuoneesta kirjaimellisesti housut kintuissa. Jennifer Aniston oli Conanin vieraana, kun ennen kuvauksia mies käveli backstagen pukuhuoneeseen samaan aikaan kun Jennifer oli siellä pukeutumassa. Tilanteesta nolostunut Conan kertoi ohjelmassaan olleensa aidosti yllättynyt löytäessään puolialastoman näyttelijäkaunottaren pukuhuoneesta.

– Olen aika varma, että koputin ensin… Siinä kävi niin, että kävelin sisään samaan aikaan kun Jennifer Aniston oli vasta vetämässä housujaan ylös. Se oli elämäni paras hetki, Conan veisteli.

Äskettäin Jennifer Aniston vieraili myös Ellen DeGeneres -keskusteluohjelmassa. Haastattelussa hän muisteli taannoista kohtaamistaan maailman suosituimman julkkisbloggari Perez Hiltonin kanssa. Jennifer paljasti ripittäneensä ilkeää blogikirjoittajaa henkilökohtaisesti.

– Törmäsin Perez Hiltoniin autotallissa. Se oli yksi niistä tilanteista, joita ei odota tapahtuvan. Olimme juuri illastaneet ystäväni kanssa ja olimme ajamassa ulos autotallista, kun huomasin Perezin, Jennifer Aniston kertoi Ellenille.

– Ajoin hänen viereensä ja avasin ikkunan. Tuijotimme siinä toisiamme kuin peurat ajovaloissa. Sitten pyysin häntä tulemaan luokseni ja keskustelemaan hetkeksi. Se oli upea hetki. Oli mukava tavata hänet ja kysyä suoraan miksi hän on niin ilkeä.