Gisele Bundchen murjotti bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien raskaaseen sarjaan lukeutuva Gisele Bundchen on ikuistettu useita kertoja vapaa-ajallaan bikineissä. Joulukuussa 2009 perheenlisäystä saanut kaunotar suuntasi Vogue-lehden kuvausmatkalle jo helmikuussa.

Raskauden aikana vain 15 kiloa lihonut huippumalli teki nopean paluun töihin synnytyksensä jälkeen. Nyt hänet on ikuistettu viettämässä vapaa-aikaansa bikineissä meren aalloissa, mutta kuvan perusteella hän ei juuri nauttinut olostaan ja paparazzien tähtäilystä. Äskettäin hän kertoi kieltäytyvänsä kaikenlaisten aurinkorasvojen käytöstä niiden sisältämien myrkkyjen takia. Siksi hän itse ottaa aurinkoa vain ennen aamukahdeksaa.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on sekä maailman parhaiten palkattu että maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin 25 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi. Gisele on nykyisin naimisisa jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen lapsi Benjamin Rein Brady. Aiemmin kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo Di Caprion kanssa.