Maailman noloimmat bändikuvat listattiin – mukana suomalaisyhtyeitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pienetkin suomalaiset bändit ovat viime vuosina oivaltaneet, että näyttävät promokuvat ovat tärkeitä yhtyeen imagon luomisessa ja markkinoinnissa. Takavuosien pokkarikameralla treenikämpällä ikuistetuista kuvista on pääosin päästy eroon. Maailmalta sellaisia kuitenkin vielä löytyy runsaasti.

Nyt UGO-verkkosivusto on listannut kuvagalleriaansa toimituksensa mielestä viisikymmentä nolointa bändien promokuvaa. Mukana on odotetusti useita kuvia, joissa todennäköisesti bändin pojat ovat itse päässeet viimeistelemään otoksia protoshoppaamalla. Uusien bändien lisäksi joukkoon on mahtunut myös tunnetumpia yhtyeitä.

Yksi ainakin Suomessa tunnetuista on turkulaislähtöinen Bogart Co., joka legendaarinen promokuva ”Spandex Beach” on päätynyt maailman noloimpien bändikuvien joukkoon. Kuvassa Ressu Redford kumppaneineen poseeraa varsin värikkäissä vaatteissa hiekkarannalla joskus 80-luvun kulta-aikanaan. Toinen listalla oleva suomalaisyhtye on Hevinkelium, jonka kuvassa bändi nähdään rooliasuissa.