Saksalaismies tatuoi peniksensä suorassa lähetyksessä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen mainostempaus on nyt ylittänyt uutiskynnyksen lehdistössä ympäri maailmaa. Kyseessä oli nimittäin poikkeuksellisen raju tempaus, jossa 39-vuotias saksalainen Andreas Muller voitti itselleen uuden auton. Aivan ilmaiseksi auto ei kuitenkaan tullut.

Saksalainen 89.0 RTL -radiokanava järjesti Mini Cooper -auton mainoskampanjan, jonka palkintona oli 25.000 euron arvoinen uusi Mini. Kilpailuun osallistuneiden piti keksiä mahdollisimman raju tempaus, johon Mini-auto jotenkin liittyisi. Andreas Muller ilmoittautui mukaan kilpailuun ja kertoi olevansa valmis tatuoimaan penikseensä sanan Mini.

Penistatuointi

Miehen ehdotus valittiin lopulta rajuimmaksi, joten hänen tuli lunastaa se suorassa radiolähetyksessä. Radiokuulijat saivatkin kuulla miehen tuskanhuutoja, kun radiostudiossa sukupuolielimeen tatuoitiin neljä kirjainta. Tuska oli kuitenkin todennäköisesti sen arvoista, sillä mies kaasutteli kotiinsa uudella autollaan. Video tempauksesta julkaistiin YouTubessa, mutta se poistettiin videon rikottua palvelun alastomuutta ja seksuaalisuutta koskeneita sääntöjä.