Naomi Campbell bikineissä sekoittaa yhä miesten päät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin huippumalleihin lukeutuva Naomi Campbell paljasti äskettäin huumeidenkäytön saaneen hänet vihaamaan itseään. Campbell käytti mallivuosinaan kokaiinia, jonka käytön hän aloitti jo 24-vuotiaana.

Viime kesänä useaan kertaan huvijahdin kannella ikuistettu huippumalli on ollut viime aikoina otsikoissa muiden muassa siksi, että hänen hiuksensa olivat lähteneet laajalta alueelta hänen ohimonsa yläpuolelta kovakouraisen käsittelyn takia. Nyt hiustilanne on jo parempi, ja entinen supermalli on ikuistettu nauttimassa lomastaan upeassa bikinikunnossa Phuketissa, Thaimaassa.

40-vuotias Naomi Campbell aloitti julkisen uransa jo seitsemänvuotiaana esiintymällä edesmenneen Bob Marleyn musiikkivideossa. Mallintyöt brittiläinen Campbell aloitti viidentoista vuoden iässä. Mallivuodet ovat osoittaneet neitokaiselle myös uravalinnan kääntöpuolet muiden muassa päihdeongelmien muodossa.