Nyt paljastui Rihannan peppu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu r&b-tähti Rihanna on ollut viime päivinä otsikoissa nakukuviensa ja rohkean musiikkivideonsa merkeissä. Verkkoon on päätynyt jo lukusia paljastavia yksityiskuvia Rihannasta vähissä vaatteissa. Nyt ikävä kuvavuoto on saanut jatkoa.

Tällä kertaa verkossa on julkaistu valokuva, jossa Rihanna esittelee lähes paljaan peppunsa kameralle. Kuvassa näkyvistä heijastuksista päätellen kyseessä on paperivalokuvasta digikameralla otetusta valokuvasta, mikä viittaa siihen että kuva ei ole kovinkaan tuore.

Aiemmin tällä viikolla popkaunotar yllätti kuviin liittyvillä kommenteillaan, sillä hän ei ole lainkaan pahoillaan siitä että yksityiset nakukuvat vuotivat julkisuuteen. Eräs fani lähetti linkin kyseisiin kuviin, ja pian sen jälkeen Rihanna vastasi viestiin. Vastauksen sisältö ei ollut kuitenkaan niin räväkkä kuin olisi voinut odottaa.

– Heyy boo! Mitäs nämä ovat? Mutta todella seksikästä!!!!!! ;D, fani kirjoitti.

– Siinähän on… MINÄ silloin kun olin vielä laiha, Rihanna vastasi.

Rihanna on pian mukana paljastuskirjassa, jossa luvataan paljastaa Hollywoodin homoravintoloiden tarkimmin varjellut salaisuudet. Natajah Burton kertoo Low Down Dirty Shame -kirjassaan tutustuneensa aikoinaan Rihannaan ja harrastaneen tämän kanssa lesboseksiä. Rihanna ei ole kommentoinut väitteitä.