Täh? Näyttelijä pidätettiin keskellä päivää DVD-piratismista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Piratismin vaikutuksia viihdebisnekseen on ruodittu jo vuosien ajan tiiviisti myös viihdelehdissä. Musiikin ja elokuvien myynti fyysisessä muodossa on ollut vääjäämättä laskussa piratismista huolimatta, kun kuluttajat siirtyvät digitaalisiin tuotteisiin.

Amerikkalainen näyttelijä Tyrone Burton on joutunut erikoiseen tilanteeseen, kun hänet pidätettiin Los Angelesissa keskellä päivää epäiltynä laittomien DVD-elokuvien myymisestä. Pidätyshetkellä näyttelijä oli Hollywoodin ydinkeskustassa kaupittelemassa turisteille piraattielokuvia. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan poliisi joutui myöhemmin vapauttamaan miehen, kun häntä vastaan ei ollut riittävästi todisteita.

31-vuotias amerikkalainen Tyrone Burton tunnetaan parhaiten suositusta The Parent Hood -televisiosarjasta, jota hän tähditti vuosina 90-luvun loppupuolella. Sittemmin hän on näytellyt muiden muassa Cold Case ja That’s So Raven -sarjoissa. Hänen Outreach-sarjansa floppasi taannoin nopeasti ja lopetettiin kesken.