Vesa Keskinen kännikohusta: ”Minulle aina sattuu ja tapahtuu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tunnetuin kyläkauppias Vesa Keskinen nähtiin muutama päivä sitten Maria!-ohjelman haastattelussa, joka ei kuitenkaan mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Keskinen oli nimittäin ehtinyt nauttia takahuoneen tarjoiluista niin runsaasti, että haastatteluhetkellä hän oli vahvasti humalassa.

Sekavia vastauksia suorassa lähetyksessä sopertanut kyläkauppias myönsi myöhemmin olleensa huppelissa, koska ei ollut syönyt päivällä juuri mitään ja koska hän ehti nauttia talon antimista ohjelman muiden vieraiden kanssa. Asiasta syntynyt kohu on ollut hänelle raskasta, mutta siitä huolimatta Keskinen on suostunut kommentoimaan tapausta avoimesti.

– Puhelin on soinut ja tekstiviestejä tullut valtavasti. Tämä on ollut raskas viikko, mutta onneksi saamieni viestien sävy on ollut positiivinen ja ihmiset toivovat minulle tsemppiä. Minulle aina sattuu ja tapahtuu vähän niin kuin Aku Ankalle. Vaikka Aku yrittää parhaansa, niin aina kaikki menee miten sattuu, Vesa Keskinen kertoi Voicelle.