Yllätysveto: Star Trek -tähdestä tulee heavyartisti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan maailman suosituimpiin näyttelijöihin lukeutunut William Shatner on niittänyt menestystä niin valkokankaalla kuin televisioruuduissakin. Star Trek -sarjan myötä tähdeksi noussut mies on tehnyt uraa myös artistina, ja nyt tämä ura on saamassa myös jatkoa.

Shatner on nimittäin paljastanut Twitter-blogissaan olevansa mukana tänä vuonna julkaistavalla heavylevyllä. Seeking Major Tom -nimisen levyn takaa löytyy hänen lisäkseen alan piinkovia tähtiä Peter Frampton, Bootsy Collins ja Steve Howe. Taustalla ovat lisäksi puuhastelleet Mike Inez, Brian May ja Zakk Wylde. Lopputuloksesta odotetaan siis varsin laadukasta. LA Weekly -lehden saamien alustavien tietojen mukaan Shatner soittaa levyllä ainakin kitaraa.

79-vuotias kanadalaissyntyinen William Shatner nousi 1960-luvulla kulttisuosioon esittäessään Star Trek -televisiosarjassa USS Enterprisen kapteeni James T. Kirkin roolia. Hän on kirjoittanut roolistaan seitsemän kirjaa. Sittemmin Shatner on nähty kymmenissä elokuvissa ja yli sadassa televisio-ohjelmassa. Hänen ensimmäinen levytyksensä julkaistiin vuonna 1968, ja yhteensä levyjä on ilmestynyt kuusi. Vuonna 2011 vuorossa on seitsemäs albumi Seeking Major Tom.