Talent-tuomari Amanda Holden menetti syntymättömän lapsensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomaristoa jo vuosien ajan kaunistuttanut brittikaunotar Amanda Holden tuli aikoinaan tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, ja sittemmin ura eteni myös miestenlehtien sivuille ja lopulta myös alastonkuviin.

Maailman seksikkäimmäksi realitytuomariksi brittilehdissä nimitetty Amanda Holden kertoi kuukausi sitten faneilleen ilouutisen Twitter-blogissaan. Hän paljasti olevansa kuudennella kuulla raskaana ja odottavansa poikalasta. Nyt tilanne on muuttunut traagisesti, sillä Holden on menettänyt syntymättömän lapsensa.

Kyseessä oli kohtukuolema, kun raskaus oli edennyt yli 22 raskausviikolle. Holden kiidätettiin tiistaina sairaalaan, kun huomattiin että lapsi ei liikkunut. Lukuisat supertähdet esittivät tiedon julkistamisen jälkeen surunvalittelunsa verkossa.

39-vuotias englantilainen Amanda Holden aloitti näyttelemisen jo yhdeksänvuotiaana teatterin lavalta. Hän nousi julkisuuteen vuonna 1991 saatuaan pestin Sokkotreffit-realityohjelman kilpailijaksi. Sittemmin kaunotar on näytellyt lukuisissa suosituissa televisiosarjoissa, mukaanlukien Eastenders ja Heats And Bones. Nykyisin Amanda on naimisissa musiikkituottaja Chris Hughesin kanssa ja pariskunnalla on kolmevuotias Alexa-tytär.