Näin Audrina Patridge matkustaa yksityiskoneella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Audrina Patridge sai äskettäin runsaasti huomiota Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Parhaillaan hän rahastaa nousseella julkisuusarvollaan poseeraamalla esimerkiksi Bongo-vaatemerkin mainoskampanjan keulahahmona.

Nyt realitykaunotar on julkaissut Twitter-blogistaan kuvan, josta voidaan vetää johtopäätös ettei hänkään taida aivan tyhjätasku olla. Kuvassa Audrina poseeraa nimittäin yhdessä veljensä kanssa yksityiskoneessa matkalla Los Angelesista Las Vegasiin. Katso kuva alta.

Audrina on saanut viime aikoina silikonirinnoistaan runsaasti kritiikkiä, sillä niitä on luonnehdittu luonnottomiksi. Lisäksi Audrinan entinen kollega Spencer Pratt on julkisesti haukkunut rintoja halvoiksi ja huonoiksi. Viime syksynä Audrinan itsekin myönsi, että hänen rintansa ovat menneet pilalle, koska niissä olevat silikonipussit ovat lähteneet paikoiltaan.

25-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Tänä vuonna hän työstää pääasiassa omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.

Audrina Patridge