Rocktähti Gary Moore löydettiin menehtyneenä Espanjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin rocktähtiin aikoinaan lukeutunut Gary Moore on kuollut 58-vuotiaana. Tähden manageri Adam Parsons on vahvistanut suru-uutisen, ja hänen mukaansa kitaristi menehtyi varhain sunnuntaiaamuna.

Asiasta uutisoineen BBC:n mukaan irlantilainen Gary Moore, oikealta nimeltään Robert William Gary Moore, löydettiin kuolleena hotellista Costa del Solin alueella Espanjassa. Soolouransa lisäksi Moore tunnettiin erittäin menestyneiden Thin Lizzy ja Skid Row -yhtyeiden jäsenenä.

Gary Mooren tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat muiden muassa Parisienne Walkways, Out In The Fields, Over The Hills And Far Away ja Still Got The Blues (For You), joista viimeksi mainittu on muodostunut vuosien varrella ikivihreäksi slovariklassikoksi.