Lasten vanhemmat: Lea Michele paljastaa liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen viime vuonna rantautunut Glee-televisiosarja on saanut maailmalla suuren suosion. Sarjan kaunottaresta, Lea Michelestä, on tullut suosion myötä seurattu julkkiskaunotar. Tämä siitä huolimatta, että uransa alkuvaiheessa häntä ei pidetty tarpeeksi kauniina menestykseen. Toisin kuitenkin kävi.

Kerroimme äskettäin kuinka Lea Michele poseeraa Cosmopolitan-lehden maaliskuun numeron kannessa erittäin avonaisella kaula-aukolla varustetussa paidassa. Nyt Fox News kertoo, että Michelen kuvat ovat suututtaneet lasten vanhemmat jo toistamiseen. Vain muutama kuukausi sitten hänen rohkea poseerauksensa GQ-lehdessä sai aikaan vastalauseiden myrskyn, joka on nyt saanut jatkoa.

– Lea Michele lähettää vääränlaisen viestin. Hän esittää Glee-sarjassa kilttiä tyttöä ja monet tytöt pitävät häntä esikuvanaan. Sitten hän poseeraa lehdissä provokatiivisissa kuvissa, jotka saavat minunkin 13-vuotiaan tyttäreni hämmentymään. On tuskastuttavaa yrittää opettaa lapsia erottamaa oikea väärästä, kun samalla heille esitetään tällä tavalla että seksi myy, Kim Trefcer totesi uutisille.

Lea Michele rankattiin keväällä 2010 arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. 24-vuotias Michele poseerasi taannoin GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla odottamattoman rohkeasti koulutytön asussa ja pelkissä pikkuhousuissa. Kuvista nousi välittömästi kohu, koska lasten vanhempia edustava järjestö piti niitä liian seksikkäinä. Vanhemmat paheksuivat myös sitä että aikuisille miehille suunnattu lehti seksualisoi nuorten suosiman sarjan tähdet.

Lea Michele