Jennifer Lopez minimekossa – tyylikäs valinta vai muotimoka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on tullut tunnetuksi upeista muodoistaan ja kauniista äänestään. Lopez nimitettiin taannoin American Idol -televisio-ohjelman tuomariksi, vaikka hän tekee samaan aikaan paluuta musiikkiuralleen.

Lopez on ollut kovasti esillä mediassa, kun American Idol alkoi televisiosta. Samoihin aikoihin myös hänen paluusinglensä On The Floor julkaistiin, mutta Lambadaa lainaava kappale sai ristiriitaisen vastaanoton sekä kriitikoilta että faneilta. Nyt Jennifer on aiheuttanut ihmetystä Gilletten järjestämässä Venus-tapahtumassa pukeutumalla hopeanhohtoiseen minimekkoon. Asu ei välttämättä ollut aivan paikallaan yleensä varsin tyylikkäästi pukeutuvan supertähden yllä.

Jennifer Lopezin perheen rahatilanne ei ole nykyisin kovin kehuttava. Aviomies Marc Anthony on nimittäin rajuissa veloissa, sillä verovelkaa on peräti 3,4 miljoonaa dollaria. Nyt myös Jennifer on ajautunut samankaltaiseen sotkuun. Radar Online nimittäin uutisoi äskettäin, että Jennifer Lopez on joutunut Yhdysvaltojen veroviranomaisten erikoistarkastukseen. Jennifer on ilmoittanut veroviranomaisille maksujen määräksi noin tuplasti sen minkä hän on todellisuudessa Noalle maksanut.