Uutisankkuri aiheutti itse uutisankan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjois-Afrikan tulehtunut tilanne on parhaillaan kovasti esillä uutisissa ympäri maailmaa erityisesti Egyptin mellakoiden takia. Presidentti Mubarakin eroamista odotetaan kovasti, mutta mies on edelleen virassaan. Tässä asiassa amerikkalainen uutisankkuri Katie Couric otti pienen varaslähdön.

CBS-kanavan kuvankaunis uutisankkuri Katie Couric ilmoitti nimittäin Twitter-blogissaan, että Mubarak olisi jo eronnut virastaan. Tieto levisi välittömästi hänen 140.000 lukijalleen, mutta tieto ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa. Osasyynä uutisankkaan on mahdollisesti se, että Couric oli juuri palannut viikon aurinkolomaltaan Miamista. Uutisankkuri korjasi nopeasti virheensä ja syytti siitä epäselviä uutisraportteja.

Katie Couric

Kahden lapsen äiti Katie Couric ja hänen miesystävänsä Brooks Perlin kuvattiin viime viikolla lomailemassa Miamissa. Couric nautti aurinkoisista vapaapäivistään muiden muassa näyttävään Gretchen Scottin suunnittelemiin bikineihin verhoutuneena.