Medusa iski huippumallin mieheen suomalaisten suosimassa lomakohteessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin huippumalleihin lukeutuva Naomi Campbell paljasti äskettäin aloittaneensa huumeidenkäytön jo 24-vuotiaana. Taannoin hän oli otsikoissa myös kun hänen hiuksensa olivat lähteneet laajalta alueelta hänen ohimonsa yläpuolelta kovakouraisen käsittelyn takia.

Tällä viikolla Naomi Campbell on ollut lomailemassa venäläisen miljonäärimiehensä kanssa suomalaistenkin suosimassa lomakohteessa Thaimaan Phuketissa. Nyt Campbellin miesystävä Vladislav Doronin on joutunut medusan iskun uhriksi. Daily Mail -lehden mukaan tilanne ei ole kuitenkaan vakava. Thaimaan rannoilla on viime aikoina ollut runsaasti medusojen aiheuttamia onnettomuuksia, jotka ovat vaatineet myös ihmishenkiä.

40-vuotias Naomi Campbell aloitti julkisen uransa jo seitsemänvuotiaana esiintymällä edesmenneen Bob Marleyn musiikkivideossa. Mallintyöt brittiläinen Campbell aloitti viidentoista vuoden iässä. Mallivuodet ovat osoittaneet neitokaiselle myös uravalinnan kääntöpuolet muiden muassa päihdeongelmien muodossa.