Mellakka Ryanairin lentokoneessa – poliisi poisti sata matkustajaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Halpalentoyhtiö Ryanairin lennolla on syntynyt poikkeuksellinen mellakka, kun belgialaiset matkustajat nousivat Kanariansaarilla vastarintaan lentohenkilökuntaa vastaan. Yhtiön lento oli lähdössä Lanzarotelta kohti Belgiaa, kun henkilökunta ryhtyi perimään lisämaksua erään asiakkaan liian suuresta käsimatkatavarasta.

Asiakkaan kanssa matkustanut seurue ryhtyi vastustamaan voimakkaasti lisämaksua, ja tilanne riistäytyi lopulta käsistä. Lentokone oli tuolloin vielä Guacimetan lentokentällä odottamassa lähtöä. Tilanteen kärjistyttyä lentäjä joutui hälyttämään poliisit apuun, ja viranomaiset poistivat yhdessä henkilökunnan kanssa lennon 168 matkustajasta noin sata ennen kuin kone pääsi lähtemään.

Koneesta poistetut kuljetettiin poliisisaattueessa takaisin terminaaliin, La Provincia -lehti uutisoi. Poistetut saivat porttikiellon Ryanairin lennoille, joten he joutuivat palaamaan kotiin muiden lentoyhtiöiden siivin. Ryanair vahvisti Daily Mail -lehdelle, että matkustajat eivät suostuneet toimimaan henkilökunnan määräysten mukaisesti.