Onnettomuus Top Gear -sarjan kuvauksissa – televisiotähti loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin autoalan televisio-ohjelma on ollut tällä viikolla otsikoissa, kun ohjelman juontajat esittivät varsin rajuja stereotypioita meksikolaisista. Maan suurlähettiläs vaatii nyt anteeksipyynnöstä huolimatta ohjelman kieltämistä. Asian käsittely jatkuu mahdollisesti oikeudessa.

Nyt ohjelman kuvauksissa on sattunut ikävä onnettomuus, jossa suosittu brittiläinen televisiotähti Jonathan Ross loukkaantui lievästi testatessaan autoa ajoradalla.

– Olin juuri ajamassa mutkaan, jossa pitää ajaa täysillä kun hetkeä aiemmin oli alkanut sataa vettä. Menetin auton hallinnan ja perä lähti luisuun. Pääni löi puolelta toiselle ja siihen sattuu edelleen todella kovasti. Siinä olisi voinut käydä paljon pahemminkin,

Top Gear -ohjelman Meksiko-skandaali sai alkunsa, kun juontajakolmikko totesi meksikolaisten autojen olevan meksikolaisten ihmisten tavoin laiskoja, ylipainoisia, vastuuttomia ja ilmavaivaisia örkkejä, jotka nojailevat aitoihin ja nukkuvat. Meksikon Lontoon suurlähettiläs Eduardo Medina-Mora Icaz vaatii kansainvälistä tutkintaa ja koko ohjelman kieltämistä. Hänen mukaansa ohjelman tulee vastata tekosistaan oikeudessa. Samalla Meksikon radio on asettanut BBC:n boikottiin.