Ala-asteen erityisopettaja Facebookissa: ”Haluaisin heittää oppilaat ikkunasta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhteisömedioiden nopea suosion kasvu on aiheuttanut tilanteen, jossa työntekijät julkaisevat aika ajoin harkitsemattomia kommentteja yrityksestään, työtovereistaan tai asiakkaistaan. Tällaiset tapaukset ovat johtaneet jopa potkuihin.

Yksi esimerkki tulee Britannian koulumaailmasta, jossa Tonbridgen kaupungissa Oakleyn koulussa erityisopettajanana työskentelevä mies kirjoitti viime syyskuussa Facebookissa kyseenalaisia mielipiteitä. Hän totesi julkisesti työpaikkansa olevan ”kuin eläintarha” ja vitsaili haluavansa heittää oppilaat ikkunasta.

Lisäksi mies kirjoitti oppilaiden haisevan hänen jaloiltaan ja että kaikilla oppilailla on sama loinen, joka tekee heistä sairaita. Miehen oppilaat olivat iältään 5 – 11-vuotiaita lapsia. Kommentit levisivät nopeasti lasten vanhempien tietoon, ja erityisopettaja kutsuttiin puhutteluun. Sittemmin mies on saanut jo potkut, mutta asia tuli lehdistön tietoon vasta nyt, kun Daily Mail uutisoi siitä.