Realityohjelma lopetettiin jo ennen alkamista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti Lauren Conrad tuli aikoinaan tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta, joka on sittemmin jo lopetettu. Vuosien hiljaiselon jälkeen Conradin oli määrä nousta uudelleen parrasvaloihin, mutta suunnitelma on nyt saanut yllättävän käänteen.

Lauren Conrad myi taannoin MTV-kanavalle uuden realityohjelmansa, jossa seurattaisiin hänen elämäänsä ja uraansa muotisuunnittelijana. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi ehdittiin jo kuvata. Nyt paluu on saanut kuitenkin rajun takaiskun, sillä kanava on vetäytynyt ohjelmasta jo ennen ensimmäisen jakson esittämistä.

– Myimme ohjelman MTV-kanavalle, kuvasimme sen ja olimme erittäin ylpeitä lopputuloksesta. MTV päätti kuitenkin, että se ei ollutkaan sopiva heidän katsojilleen ja tarjosivat minulle mahdollisuuden muuttaa ohjelmaa enemmän henkilökohtaista elämääni käsitteleväksi, Lauren Conrad kertoi Hollywood Reporterille.

– Olimme samaa mieltä ja teimme ohjelman, jossa keskityttiin minun elämääni, tavoitteisiini ja henkilökohtaisiin ihmissuhteisiini. Toimitimme kanavalle ohjelman, jonka olimme heille myyneet. Nyt olemme pahoillamme, koska MTV:n mukaan heidän katsojansa eivät olisi arvostaneet ohjelmaamme.

25-vuotias Lauren Conrad on ollut The Hills -sarjan lisäksi mukana myös Laguna Beach -realitysarjassa ja tehnyt uraa muotisuunnittelijana. Lisäksi hän on vieraillut muissa televisiosarjoissa ja näytellyt itseäänEpic Movie -elokuvassa. Hänet on palkittu useita kertoja Teen Choice Awards -palkinnolla parhaana naispuolisena realitytähtenä.