Katso Super Bowl -lähetys ensi yönä ilmaiseksi Suomen televisiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yksittäinen urheilutapahtuma Super Bowl pelataan ensi yönä Suomen aikaa Dallasissa, Yhdysvalloissa. Viime vuonna lähetystä seurasi noin 130 miljoonaa katsojaa. Tänä vuonna pelin voi katsoa ilmaiseksi myös Suomessa, kun Nelonen Pro esittää sen suorana lähetyksenä.

Pelissä mestaruudesta kisaavat Pittsburgh Steelers ja Green Bay Packers, joista Steelers on voittanut historiansa aikana kuusi Super Bowlia. Tuorein voitto on kahden vuoden takaa. Packers on puolestaan voittanut Super Bowlin kolmesti, viimeksi vuonna 1997. Aiemmin julkisuudessa on ihmetelty sitä, että tulossa on todennäköisesti ensimmäinen Super Bowl -ottelu ilman perinteisiä cheerleadereita.

Suomalaiset urheilufanit voivat katsoa ottelun Nelonen Pro 1 -kanavalta, jossa lähetys alkaa ensi yönä kello 01.00. Ottelun selostaa Tomi Tiilikainen.