Super Bowl käyntiin traagisesti – katolta pudonnut jää vammautti useita – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Yhdysvalloissa on ilmassa suuren urheilujuhlan tuntua, kun maailman seuratuin yksittäinen urheilutapahtuma Super Bowl pelataan Dallasissa. Pittsburgh Steelersin ja Green Bay Packersin ottelua seuraa television välityksellä arviolta noin 130 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa.

Suomen tapaan myös Yhdysvaltoja piinannut harvinaisen luminen talvi on aiheuttanut runsaasti ongelmia myös Super Bowl -tapahtumassa. Jättimäisen stadionin kuperalta katolta on nimittäin pudonnut suuri määrä lunta ja jäätä alas aiheuttaen vammoja useille ihmisille. Turmassa vammautui kuusi ihmistä, joista kaksi vakavasti. Fox Newsin uutishelikopteri sattui kuvaamaa stadionia juuri kun lumi- ja jäämassat putosivat katolta.

Kuluneen viikon raju lumimyrsky on aiheuttanut ongelmia myös siten, että peräti 13.000 lentoa on jouduttu perumaan. Siten tuhansien Dallasiin pyrkineiden pelituristien matkat on jouduttu perumaan. Yksin Dallasin kentällä on peruttu tällä viikolla yhteensä 1.250 lentoa.