Tara Reidin muodot pursuivat mekosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Tara Reid kihlautui vuosi sitten nettiyrittäjä Michael Axtmannin kanssa, ja pariskunnan häitä oli määrä juhlia toukokuussa 2010. Kohukaunottaren hääsuunnitelmat pantiin kuitenkin yllättäen hyllylle, mutta syytä suhteen päättymiselle ei ole paljastettu.

Pitkään hiljaiseloa julkkisjuhlista viettänyt Tara Reid on nyt ikuistettu Los Angelesin Universal Studioilla järjestetyissä juhlissa mustaan iltapukuun sonnustautuneena. Asun yläosa vaikutti jääneen hieman liian pieneksi, sillä kaunottaren rintavarustus pullisteli näkyvästi.

Taannoin Tara Reid löysi rinnalleen uuden miehen, tanskalaisen liikemies Michael Lilleundin. Pari tapasi kesällä 2010 St. Tropezilla, mutta deittailu sai alkunsa vasta marraskuussa.

– Olemme seurustelleet noin kaksi kuukautta. Tapasimme ensimmäisen kerran viime kesänä, mutta emme heti hypänneet suhteeseen. Pidimme kuitenkin yhteyttä, mikä sitten johti onneksi tähän. Tulevaisuudessa te näette, että menemmekö naimisiin. Tällä hetkellä olemme kuitenkin varmoja tunteistamme, joten kaikki on mahdollista, Tara Reid kertoi Radar Online -julkaisulle.

Tara Donna Reid on 35-vuotias amerikkalainen näyttelijä. Hän tuli aikoinaan tunnetuksi rooleistaan elokuvissa The Big Lebowski, Urban Legend, American Pie ja Alone in the Dark. Näyttelijä seurusteli noin kymmenen vuotta sitten Carson Dalyn kanssa. Dalyn jälkeen nainen oli parisuhteessa venäläisen jääkiekkotähden Sergei Fedorovin kanssa.