Muhkeista muodoistaan tunnettu Tura Satana kuoli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eksoottisesta ulkonäöstään ja muhkeista muodoistaan tunnettu näyttelijä Tura Satana on kuollut. Hän menehtyi perjantai-iltana 72-vuotiaana Renossa, Nevadassa. Satana muistetaan erityisesti vuonna 1965 ensi-iltansa saaneesta kulttielokuvasta Faster, Pussycat! Kill! Kill!.

Tura Satanan manageri Siouxzan Perry vahvisti tiedon kuolemasta. Hänen mukaansa kuolinsyynä oli todennäköisesti sydänongelmat, New York Times raportoi.

Tura Satana

72-vuotias japanilaissyntyinen näyttelijä Tura Satana, oikealta nimeltään Tura Luna Pascual Yamaguchi, tunnettiin pääasiassa näyttelijänä. Ennen näyttelijäuraansa hän työskenteli eksoottisena tanssijana ja alastonmallina. Vielä näyttelijäuransa alkutaipaleella Satana poseerasi valokuvaaja Harold Lloydin alastonkuvissa. Läpimurto näyttelijänä tapahtui Faster, Pussycat! Kill! Kill! -elokuvassa vuonna 1965. Elokuvan uskotaan antaneen vaikutteita Quentin Tarantinon Kill Bill -elokuviin.