Christina Aguileralle karmaiseva virhe Super Bowlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen yli satamiljoonaa televisiokatsojaa seurasi maailman suurinta yksittäistä urheilutapahtumaa, kun Super Bowl -ottelu lähetettiin suorana lähetyksenä ympäri maailmaa Dallasista, Yhdysvalloista. Tapahtuma on tunnettu viihdealan supertähdistään, joita tapahtumassa esiintyy useita.

Yksi tämän vuoden tapahtumassa esiintyneistä tähdistä oli viisinkertainen Grammy-voittaja Christina Aguilera, joka sai kunniatehtävän laulaa Yhdysvaltojen kansallislaulu ottelun aluksi. Aguileran suosio on viime aikoina ollut hiipumaan päin, eikä hänen esityksensä suosiota ainakaan pönkittänyt. Hän lauloi nimittäin kansallislaulun väärin.

Burleski-elokuvassa parhaillaan valkokankaalla esiintyvä Christina Aguilera pahoitteli noloa virhettään Twitter-blogissaan. Kansallislaulun väärin laulamista ”koko kansan” silmien edessä lukeutuu varmasti viihdealan noloimpiin mahdollisiin mokiin. Myös monet amerikkalaiset viihdelehdet ovat nimenneet Christinan esiintymisen vuoden noloimmaksi mokaksi.