Conan O’Brien kutsuttiin Playboy-bileisiin: ”Aika coolia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu televisioisäntä Conan O’Brien on nähty Yhdysvalloissa televisioruuduissa marraskuusta saakka omassa Conan-ohjelmassaan. Viime viikolla hän paljasti yllättäneensä näyttelijä Jennifer Anistonin studionsa pukuhuoneesta housut kintuissa. Nyt Conan hehkuttaa vuorostaan saamaansa bilekutsua.

Suosikkijuontaja kirjoitti Twitter-blogissaan saaneensa kutsun ystävänpäiväjuhliin maineikkaaseen Playboy Mansioniin, joka tunnetaan lähinnä villeistä orgioistaan sekä alastomista ja vähäpukeisista mallikaunottarista. Conan vaikutti olevan innoissaan kutsusta.

– Aika coolia, Conan O’Brien hehkuttaa.

Suomessa Conan O’Brien on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä ohjelmansa merkeissä. Hänen uutta Conan-ohjelmaansa ei nimittäin esitetä lainkaan Suomessa, mitä myös televisiotähti itse on useaan kertaan ihmetellyt ohjelmassaan. Taannoin Helsingissä järjestettiin myös mielenosoitus Conanin saamiseksi Suomen televisioon. Ainakaan vielä tilanne ei kuitenkaan ole muuttunut.