Gary Moore tukehtui omaan oksennukseensa ryypiskelyn jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka maailman tunnetuimpiin rocktähtiin aikoinaan lukeutunut Gary Moore kuoli 58-vuotiaana. Hänet löydettiin varhain sunnuntaiaamuna kuolleena hotellista Costa del Solin alueella Espanjassa. Nyt kuolinsyystä on saatu lisäselvitystä.

Kuolinsyy vahvistuu lopullisesti vasta ruumiinavauksessa, mikäli sellainen rocktähdelle tehdään. The Sun -lehti kertoo nyt kuitenkin silminnäkijöiden raporteista. Lehden mukaan rocktähti tukehtui omaan oksennukseensa neljän aikaan aamuyöllä The Kempinski -hotellin sviitissä. 58-vuotias tähti oli hotellissa yhdessä 30-vuotiaan naisystävänsä kanssa. Ennen kohtalokasta yötä rokkari oli nauttinut runsaasti alkoholia, kuten shampanjaa ja brandyä.

– Uskomme, että menehtynyt on nauttinut runsaasti alkoholia ennen kuolemaansa, ensihoitaja kertoi lehdelle.

Menestyksekkään soolouransa lisäksi Moore, oikealta nimeltään Robert William Gary Moore, tunnettiin erittäin menestyneiden Thin Lizzy ja Skid Row -yhtyeiden jäsenenä. Hänen tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat muiden muassa Parisienne Walkways, Out In The Fields, Over The Hills And Far Away ja Still Got The Blues (For You), joista viimeksi mainittu on muodostunut vuosien varrella ikivihreäksi slovariklassikoksi.