Hengenvaarallinen pakkomielle – teinityttö koukussa pesuaineen syömiseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen teinityttö kertoo nyt julkisesti merkillisestä pakkomielteestään, joka voi viedä hänen henkensä. Floridassa asuva 19-vuotias Tempestt Henderson ei nimittäin kykene vastustamaan haluaan syödä saippuaa lääkäreiden varoituksista huolimatta.

Lääkärit ovat ilmoittaneet, että pakkomielle voi viedä Hendersonin hengen. Asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan teinityttö voi syödä nykyisin jopa viisi kokonaista saippuaa viikossa. Kaiken lisäksi hän nauttii myös jauhemaisia pesuaineita, vaikka opiskelee parhaillaan sairaanhoitajaksi ja tietää aineiden olevan vaarallisia.

– Muistan kui maistoin ensimmäisen kerran jauhemaista pesuainetta. Laitoin sitä sormella kielelleni ja se maistui niin makealta – ja suolaiselta. Se vain tuntui oikealta. Olin heti koukussa. Suihkussa otan pienen palan vihreää saippuaa suuhuni ja nielaisen sen. Se tuntuu taivaalliselta. Rakastan sitä puhdasta tunnetta, jonka se minulle antaa, Tempestt Henderson kertoi.

Nyt Tempestt Henderson on hakenut itselleen apua ongelmaansa. Hänellä diagnosoitiin PICA-sairaus, jossa potilas haluaa pakkomielteisesti nauttia jotain mikä ei ole tarkoitettu syötäväksi. Yleisimpiä syötäviä ovat muiden muassa kolikot, patterit, hammasharjat ja esimerkiksi liitu.