Idols-Krista Karttunen: ”Kaikki mikä on tarkoitettu, tapahtuu!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen viidennen Idols-tuotantokauden koelauluja nähdään parhaillaan televisioruuduissa, ja sunnuntaina nähtiin otteita Rovaniemen koelaulujen annista. Yksi ohjelman uusista tähdistä on 24-vuotias Krista Karttunen.

Staran Chaos Tube -blogi on nyt haastatellut lupaavaa laulajakaunotarta, joka kertoi kuulumisiaan. Hupsuksi, äänekkääksi ja pippuriseksi itseään kuvaileva tumma kaunotar kertoo Idolsin olevan hänelle mahdollisuus päästä tekemään sitä mikä on hänelle kaikkein rakkainta. Koelauluista hänelle jäi hyvät fiilikset, sillä Krista oli tyytyväinen suorituksiinsa.

Seuraavaksi Kristan mielessä on kuitenkin jo kovasti odotettu teatteriviikonloppu, jossa menestyminen on neitokaisen seuraava tavoite. Odotukset ovat siis korkealla.

– Paljon, paljon odotuksia. Toivon, että teatteriviikonlopun tapahtumat antaisivat minulle mahdollisuuden onnistumiseen! Uskon, etä kaikki mikä on tarkoitettu, tapahtuu! Krista Karttunen kertoi Chaos Tube -blogille.

Samalla Krista kertoi myös omasta suhtautumisestaan ohjelman mahdollisesti mukana tuomaan julkisuuteen.

– Musiikki on tärkein, mutta julkisuushan tulee mahdollisesti sen mukana, joten otan sen vastaan jos näin on tarkoitettu.

Lue koko haastattelu tästä.