Joss Stone riisui vaatteensa eläinten puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen 23-vuotias soul-tähti Joss Stone on aiheuttanut taannoin kohua varsin vapaamielisillä ja harkitsemattomilla lausunnoillaan. Nyt hän on PETA-järjestön tuorein kiinnitus kampanjaan.

Popkaunotar on aiemminkin poseerannut eläinsuojelujärjestön kampanjassa, mutta tuolloin hän vastusti lihansyöntiä täysissä pukeussa. Tällä kertaa kyse on kuitenkin kampanjasta, jossa lukuisat supertähdet ovat riisuneet itsensä alastomiksi. Katso kuva alta.

Aiemmin Joss Stone paljasti käyttävänsä kannabista säännöllisesti ja totesi sen olevan vaarattomampaa kuin alkoholi. Pari viikkoa sitten Joss Stone suututti levypomot puolustamalla musiikin ilmaisjakelua ja piratismia.

– Minusta on se on mahtavaa. Rakastan sitä! Minusta se on upeaa ja tiedätkö miksi? Koska musiikkia pitäisi jakaa. Musiikki on muuttunut hulluksi bisnekseksi. Bisnes on ainoa osa musiikkia, josta minä en pidä. Jos musiikki jaettaisiin ilmaiseksi, ei se enää olisi bisnestä. Olisi vain musiikkia. Siksi minä pidän siitä että musiikkia pitäisi jakaa. En välitä siitä miten ihmiset kuulevat musiikkia, sillä tärkeintä on että kuulevat, Joss Stone kertoi espanjalaisen televisiokanavan haastattelussa.

Joss Stone teki läpimurtonsa vuonna 2003 albumillaan The Soul Sessions. 16-vuotiaan teinitytön, oikealta nimeltään Jocelyn Eve Stoker, tulkintoja ja lauluja ylistettiin tuolloin laajasti. Doverista kotoisin oleva Stone nähtiin jo 14-vuotiaana laulamassa BBC:n televisio-ohjelmassa Star for a Night. Ohjelman ansiosta kykyjenmetsästäjät kuitenkin löysivät hänet, ja ensimmäisen sopimuksensa Joss Stone allekirjoitti BMG:n kanssa viidentoista ikäisenä vuonna 2002.

Joss Stone PETA