Mila Kunis jälleen kuumissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

70’s Show -komediasarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Mila Kunis vietti äskettäin vuosia hiljaiseloa, mutta tämän talven aikana hän on tehnyt upean paluun suoraan Hollywoodin A-sarjan tähdeksi.

Nyt Mila Kunis poseeraa huippuseksikkäänä Los Angeles Times -lehden kuukausiliitteen kannessa. Katso kuva alta. Kunis nähdään tänä vuonna kahdessa suuren budjetin elokuvassa, kun hän tähdittää sekä Black Swan että Friends with Benefits -elokuvia. Samalla häntä on viety vauhdilla mallikuvauksista toiseen, ja viime viikolla Mila yhdistettiin romanttisessa mielessä myös vastanäyttelijäänsä Justin Timberlakeen. Äskettäin hän paljasti, että elokuvan seksikohtaukset olivat harvinaisen noloja.

– Se oli todella epämiellyttävää. Me jouduimme kuvaamaan seksikohtauksia kahden viikon ajan. Siellä oli koko ajan 150 kuvausryhmän miestä katsomassa vierestä meidän ”paikkojamme”. Se oli niin väärin, Mila Kunis valitteli.

27-vuotias näyttelijä Mila Kunis erosi vuodenvaihteessa Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Taannoin Kunis kertoi varttuneensa homoseksuaalien miesten kanssa ja siksi luulleensa lapsena itsekin, että hän on poika tytön ruumiissa.

Mila Kunis Los Angeles Times

Uusimmat