Nicole Coco Austin rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole ”Coco” Austin on viime aikoina onnistunut nousemaan kerta toisensa jälkeen otsikoihin julkaisemalla rohkeita kuvia verkossa. Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tulleen uhkean kaunottaren kuvia on tosin lähes yhtä usein poistettu eri verkkopalveluista liian seksikkäinä.

Coco tunnetaan myös siitä, että hän viettää tangatorstaita, eli julkaisee lähes joka torstai itsestään verkossa uuden kuvan tangat jalassaan. Julkisuushakuinen Coco julkaisi siten uuden kuvan myös viime torstaina. Siinä hän poseeraa kontillaan vain tangat jalassaan.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.