Parkkipirkko laittoi rengaslukon autoon – raskaana oleva nainen istui sisällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa parkkisakkojen maksamisesta on muodostunut valtiolle ongelma, koska jotkut parkkisakkoja, eli pysäköintivirhemaksuja, tehtailevat autoilijat jättävät ne säännönmukaisesti maksamatta. Tästä syystä Suomessa kaavaillaan rengaslukkojen käyttöönottoa, koska silloin autolla ei voisi ajan ennen kuin maksut on maksettu.

Nyt rengaslukkojen käytöstä on saatu erikoinen esimerkki Newcastlestä, Britanniasta. Sikäläinen parkkipirkko laittoi nimittäin hotellin edessä seisseeseen autoon rengaslukon. Tämä siitä huolimatta, että autossa istui viimeisillään raskaana ollut Lei Lei Zhu, joka odotti miehensä käymistä pankkiautomaatilla. Vaimo jäi autoon, koska hän ei kyennyt kävelemään kunnolla.

Naisen odottaessa autossa pysäköintivalvoja saapui paikalle ja laittoi rengaslukon auton eturenkaaseen. Pariskunta raivostui pysäköinninvalvojan toimista, sillä he joutuivat maksamaan noin 150 euroa ennen kuin pääsivät jatkamaan matkaansa. Nyt pariskunta vaatii rahojaan takaisin. Lontoolainen pariskunta oli saapunut kaupunkiin tapaamaan ystäväperhettään.