Rihanna kimpaantui netissä: ”WTF? Onko tämä jotain v**un pelleilyä?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu r&b-tähti Rihanna on ollut viime päivinä otsikoissa nakukuviensa ja rohkean musiikkivideonsa merkeissä. Verkkoon on päätynyt jo lukusia paljastavia yksityiskuvia Rihannasta vähissä vaatteissa. Nyt hänen räväkkä musiikkivideonsa ja uusi singlensä puhuttaa.

Kerroimme aiemmin kuinka S&M-musiikkivideo kiellettiin jo tuoreeltaan yhdessätoista maassa. Monissa maissa sille on lisäksi lätkäisty 18 vuoden ikäraja. Esimerkiksi Britanniassa videota saa esittää vasta iltaseitsemän jälkeen. Myös YouTubessa videoon on lisätty varoitus, jonka mukaan materiaali ei välttämättä sovi kaikille katsojille. Nyt supertähti on suivaantunut, kun hänen S&M-kappaleensa nimeksi oli joissain maissa vaihdettu ”Come on”. Artisti toi esiin paheksuntansa varsin selvästi.

Rihanna

Rihanna on pian mukana paljastuskirjassa, jossa luvataan paljastaa Hollywoodin homoravintoloiden tarkimmin varjellut salaisuudet. Natajah Burton kertoo Low Down Dirty Shame -kirjassaan tutustuneensa aikoinaan Rihannaan ja harrastaneen tämän kanssa lesboseksiä. Rihanna ei ole kommentoinut väitteitä.